Seven and Friends stoppen

Uitgelicht

Na zo’n 12 jaar van muzikale samenwerking hebben we besloten te stoppen als “Seven and Friends”. We hebben in de afgelopen jaren veel mooie dingen kunnen doen zoals optreden in gevangenissen en het uitbrengen van cd’s voor de gedetineerden. De laatste paar jaar functioneerden we vooral als projectgroep die bij elkaar kwam om te voorzien in een verzoek voor een muzikale bijdrage. Dat hebben we altijd met veel plezier gedaan, maar we merkten ook dat het steeds moeilijker werd om aan de vraag te kunnen voldoen. Een verhuizing, gezinsuitbreiding of andere activiteiten; het maakt dat je keuzes moet maken. Daarom hebben we besloten elkaar daarvoor de ruimte te geven. We kijken met veel dankbaarheid terug op de mogelijkheden die we hebben gehad om door onze muziek heen iets voor anderen te kunnen betekenen.

Optreden tijdens Exodus Event

Tijdens het Exodus Event van 20 juni zullen we in een kleine intieme bezetting een aantal nummers ten gehore brengen. Het thema van deze dag is ‘Samen het verschil maken’.
Lees meer op de website van Exodus.

Ontmoetingsdag Kerken met Stip

Seven zorgt zaterdag 16 april voor de muzikale omlijsting van de Ontmoetingsdag van Kerken met Stip in Ede. Kerken met Stip is een projectgroep van het protestants en katholiek justitiepastoraat en wordt ondersteund door verschillende kerken in en buiten de gevangenissen in Nederland. Lees meer op http://www.kerkenmetstip.nl/

kerkenmetstip_logo-300x300

Een week muziek maken op New Wine

Eind juli hebben we met de muzikanten van Seven en gastzangeres Alice een fantastische week gehad op de New Wine Zomerconferentie in Biddinghuizen. We hebben daar de muziek verzorgd voor een enthousiaste groep jongeren tijdens het programma van Generation.

Seven-muzikanten-newwine2015

Seven zet Egmond op z’n kop

Seven verzorgde de muziek tijdens een openluchtdienst op de Aldelbertusakker in Egmond-Binnen op zondagmorgen 3 augustus. De dienst vormde de afsluiting van Egmond op z’n Kop, een driedaags evenement in Egmond-Binnen dat dit jaar voor de veertigste keer werd gehouden.

Adelbertusakker

Adelbertusakker in Egmond-Binnen

Seven bij New Wine

Seven and Friends werkte deze zomer mee aan het jongerenprogramma van Generation op de New Wine Zomerconferentie in Biddinghuizen van 19 t/m 25 juli. Dat hield in iedere avond praise en worship met de band en een paar gastvocalisten voor een enthousiaste groep in een sfeervolle tent! Bekijk hier een sfeerimpressie:

Tour met TSC Youth Praise Choir

In de maand juni zijn we op een korte tournee geweest als begeleidingsband van het TSC Youth Praise Choir uit New York. Een delegatie van dit koor was in Nederland op uitnodiging van Teen Challenge, een stichting voor christelijke hulpverlening en jongerenwerk. Na een aantal optredens in Groningen en Duitsland streken we ook neer in Zaandam en Heerhugowaard.

TSC Youth Praise Choir